Werkplaats

In onze werkplaats verrichten we graag kleine werkzaamheden, zoals het vlakken van cilinderkoppen, het persen van lagers en afdraaien van remschijven en trommels.


Diesel-testruimte

Als Diesel Büchli partner voorzien wij u van alle producten met technische ondersteuning. Wij beschikken over een Bosch EPS202 om verstuivers te testen. Samen met de uitslag van de test beoordeelt de specialist de conditie van de verstuivers en adviseert u met de vervolgreparatie.

Kentekenplaatproductie

Onze machines beschikken over de modernste technieken en voldoen aan hoge kwaliteitseisen van het RDW om “erkent bedrijf voor afgifte kentekenplaten” te mogen zijn. Onze moderne pers drukt de plaat en met folie lamineren we de kleur over de letters heen. Kentekenplaten zijn klaar terwijl u wacht.

Cilinderkoprevisie

Vooraf aan revisie van de cilinderkop stellen onze specialisten een zorgvuldige diagnose, zodat we precies weten welke onderdelen we moeten reviseren of vervangen. Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit en onderwerpen de cilinderkop dan ook aan een groot aantal controles voordat deze onze werkplaats verlaat.

Remrevisie

Op onze draaibanken draaien wij de remschijven nauwkeurig af, zodat de remblokken weer voldoende grip op het oppervlak hebben. Bij onregelmatige slijtage van de remtrommels draaien we de binnenkant van de trommel af, zodat het oppervlak weer egaal is. Uiteraard passen we de dikte van de remvoering hierop aan, zodat het maximale remvermogen gehandhaafd blijft.


  • Deel deze pagina  

Thule Experience Center Zien is geloven.

Laat u rustig adviseren over de meest geavaceerde dakdragers, bootdragers, dakdrages fietsendragers. We zijn door Thule erkend als Thule-partner met een uitgebreid assortiment, voorraad en kennis van Thule-producten. Onze specialisten kennen alle kwaliteiten en specificaties. Wij nodigen u uit om onze Thule shop-in-shop te komen bezoeken in onze showroom!