Verkoopondersteuning

Wij leveren uiteraard auto-onderdelen en gereedschappen, maar we gaan veel verder dan dat!


Technisch

Onze technische binnendienstmedewerkers hebben een variatie ruime ervaring uit de praktijk. Ervaring als monteur en in dealerschappen, eigen ondernemerschap en uiteraard affiniteit met de autobranche. Zij voorzien in technisch en deskundig advies, direct toepasbaar in het autobedrijf. Bijvoorbeeld ondersteuning bij het kiezen van producten, dieper ingaan op de materie of deskundige ondersteuning bij storingen.

Commercieel

Wij leveren uiteraard auto-onderdelen en gereedschappen, maar we gaan veel verder dan dat! Wij kunnen ook meewerken aan marketing en reclame, ondersteunen bij de uitstraling van uw pand of werken aan de groei van uw bedrijf. Dit zetten we in om samen iets te bereiken. We willen samen met u vooruit!

  • Deel deze pagina  

Thule Experience Center Zien is geloven.

Laat u rustig adviseren over de meest geavaceerde dakdragers, bootdragers, dakdrages fietsendragers. We zijn door Thule erkend als Thule-partner met een uitgebreid assortiment, voorraad en kennis van Thule-producten. Onze specialisten kennen alle kwaliteiten en specificaties. Wij nodigen u uit om onze Thule shop-in-shop te komen bezoeken in onze showroom!