Wij hebben Thule fietsendragers, dakkoffers en dakdragers in voorraad.

Nieuws

Auto-Indus biedt een compleet diagnoseplatform met Delphi en AutoTools

Datum: 2012-02-06, Categorie: Nieuws

Auto-Indus levert vanaf nu alle hardware en software van topleverancier Delphi.


En voegt daar een unieke component aan toe:

een koppeling met de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools. Dit is een uitzonderlijke koppeling tussen probleemanalyse en probleemoplossing. Gebruikers van dit complete diagnoseplatform wordt daarmee een superieure totaaloplossing geboden:

Diagnose + Technische informatie + Helpdesk

Het moderne autobedrijf heeft niet alleen behoefte aan up-to-date diagnoseapparatuur, maar ook aan kwalitatieve technische ondersteuning. De elektronische systemen in moderne auto's zijn complex en veelomvattend. Vooral als er sprake is van een veelvoud aan automerken in de werkplaats. Het zoeken naar sensoren en componenten is een tijdrovende klus, terwijl het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen zonder up-to-date diagnose apparatuur helemaal niet te doen is. Auto-Indus biedt hiervoor met de alom erkende diagnoseapparatuur en software van Delphi een uitstekende oplossing. Maar daar blijft het niet bij.

Met de koppeling tussen de producten van Delphi en de autotechnische informatie van AutoTools kan de monteur nu nagenoeg elk technisch probleem tackelen. De producten van Delphi analyseren een storing en AutoTools biedt de praktische oplossing. Compleet diagnoseplatform met AutoToolsing dankzij heldere en toegankelijke informatie en de zeer deskundige AutoTools Technische Helpdesk. Met AutoTools is de monteur verzekerd van de laatste technische informatie om elk type auto te kunnen blijven onderhouden. Dankzij AutoTools beschikt de automonteur over een technische databank met ruim 16.500 verschillende autotypen. Alle in Nederland verkochte autotypen zijn volledig gespecificeerd op basis van merk, type, motorcode, bouwjaar, uitvoering (aantal deuren, stationwagon) etc. De software van Delphi is rechtstreeks gekoppeld aan deze informatie en zo wordt een specifiek technische probleem direct gekoppeld aan een praktische oplossing. Nieuw verknoopt zijn bovendien de zeer handige technische bulletins met modificatie- en recallinformatie van AutoTools.

Auto-Indus biedt de keuze uit meerdere diagnoseplatforms. Er zijn pakketten voor reeds bestaande Delphi-klanten die al over een laptop, handheld PDA, voertuigcommunicatie-interface (VCI) en software van Delphi beschikken. Uiteraard zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten. De mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld de Delphi-software + VCI op de eigen laptop te gebruiken. Zeer aantrekkelijk is ook het aanbod van een compleet nieuwe convertible pc. Deze zeer robuuste uitvoering -hij kan tegen een stootje- is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de werkplaats. Deze pc is tegelijk als laptop en tablet te gebruiken. Naast de hardware is er ook een keuze uit verschillende software-abonnementen met de gebruikelijke updates. Welk update-pakket er ook gekozen wordt, de software blijft altijd draaien. Zelfs als de tijdsperiode van het overeengekomen updatepakket is verstreken.

Het diagnoseplatform van Delphi en AutoTools is zeer aantrekkelijk voor autobedrijven die zelf zoveel mogelijk voertuigen willen uitlezen. Bovendien neemt het platform een voorschot op de toekomstige verplichting om EOBD-scantools te gebruiken tijdens de APK.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Nieuws overzicht

Nieuws archief

AutoIndus | Home » Nieuws

Bedrijfsinformatie

Basis informatie over Auto Indus B.V.

We hebben altijd meer dan 75.000 verschillende auto-onderdelen en accessoires op voorraad. Keer geen voorraad? Dan geldt voor nog eens 150.000 onderdelen dat bij bestelling voor 11.00 uur, we de onderdelen dezelfde dag nog geleverd krijgen. Ook leveren wij de onderdelen dan dezelfde dag nog af bij onze zakelijke klanten.

Lees meer: profiel | geschiedenis

Twitter

@autoindusbv updates

Gelukkig! Omslagpunt wordt steeds interessanter! ? Energieprof door de bocht: Elektrische auto al bij 378.843 kilo? https://t.co/6X8pJmXFnX

Om 21:03 - 11-03-2019 - Link
Zijn we op de goede weg met ?Elektrische auto pas na 700.000 kilometer groener dan auto op benzine?? ? #milieu? https://t.co/Nr1NaXdasY

Om 05:03 - 08-03-2019 - Link
Goed om te weten! ? https://t.co/pVvKXXQKOS

Om 05:02 - 28-02-2019 - Link
Huidige diesels maken de lucht bijna schoner!!! ? Joepie, straks weer allemaal lekker dieselen. https://t.co/nZOcsuXicJ

Om 08:02 - 23-02-2019 - Link
?Mooier? is niet altijd beter! ? https://t.co/QNuDtDZknT

Om 09:02 - 22-02-2019 - Link
Onze held van alle dagen!!! ?? https://t.co/zm9U38Baoy

Om 14:02 - 14-02-2019 - Link

Contact

Hoe u ons kunt bereiken

Botnische Golf 23, Woerden
Tel: 0348 - 41 45 58
Fax: 0348 - 42 41 20
Mail:

Meer informatie
en openingstijden